Bu lezzet paylaşılmalı, bu lezzet denenmeli, kesinlikle tutkunu olacaksınız.
Barilla Tortellini; Emilia yeşil ovaları ırmakları ve muhteşem yemekleri olan bir bölge olduğu için burada geleneksel yemekler eşsiz tatlara sahipmiş. Tortellini, leziz yumurtalı hamur yaprağına Ricotta ve Grana Padano peynirlerini sararak hazırlandığında eşsiz lezzetiyle buluşuyormuş.
1 paket Barilla Tortellini Peynirli
1 paket Ülker İçim Krema
2 yemek kaşığı Ülker İçim Tereyağ
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI;
Haşlanmış suya direk 1 paket Barilla Tortellini makarnamızı atıyoruz. Toplam pişme süresi 10-11dk. Makarnamız pişene kadar kapağını kapatmıyoruz ve her 3 dakikada bir karıştırıyoruz.
Bu pişirme tekniği makarnanın AL DENTE pişmesini sağlıyor.
Makarnamız piştikten sonra süzüyoruz ve tencerede 1 paket Ülker İçim Krema , 2 yemek kaşığı Ülker İçim Tereyağ ve tuzu fokurdayana kadar karıştırıyoruz. Daha sonra üzerine süzdüğümüz Barilla Tortellini'yi ilave edip 1 dk. kadar karştırıp ocaktan alıyoruz.
Sunum tamamen sizin zevkinize kalmış. Ben çok acıktığım için çok fazla sunuma önem vermeden hazırladım. Ama lezzet muhteşemdi...
Ülker İçim iş birliği ile...
TEŞEKKÜRLER...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder